Αρχική / Ενημερωθείτε για την υπηρεσία αποστολής δειγμάτων

Ενημερωθείτε για την υπηρεσία αποστολής δειγμάτων

Παραγγείλτε δείγματα σήμερα

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε το σωστό πλακάκι για εσάς? Δοκιμάστε την υπηρεσία αποστολής δειγμάτων και παραγγείλτε έως 6 δείγματα και δείτε από κοντά πώς ταιριάζει στον χώρο σας.

  Παραγγείλτε online

  Παράδοση σε 2 εργάσιμες* στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας

  Το κόστος της υπηρεσίας αφαιρείται* από την παραγγελία σας

Πώς θα παραγγείλετε τα δείγματα

  • Βρείτε τα πλακάκια που σας ενδιαφέρουν στο site μας
  • Πατήστε στο κουμπί Αποστολή δείγματος στην σελίδα του προϊόντος
  • Το δείγμα θα προστεθεί στο καλάθι σας
  • Επιλέξτε και άλλα πλακάκια ( έως 6 )που σας αρέσουν και προσθέστε τα με τον ίδιο τρόπο
  • Πατήστε θέλω να γίνω μέλος αν δεν είστε ήδη και συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  • Πατήστε Επόμενο βήμα και επιλέξτε τρόπο πληρωμής
  • Τώρα περιμένετε το δέμα μας


Το κόστος της υπηρεσίας είναι 25 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και συμπεριλαμβάνει την μεταφορά των δειγμάτων στον πελάτη εντός της χώρας μας.*
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει έως 6 δείγματα από την κατηγορία πλακάκια, γρανίτες και ψηφίδες τα οποία η εταιρεία RAVENNA θα αποστέλλει στην διεύθυνση του κομμένα σε διαστάσεις περίπου 15x15. Εάν μέσα σε 90 ήμερες από την ημερομηνία αγοράς (παραγγελίας) της υπηρεσίας αυτής, ο πελάτης επιλέξει έστω και 1 από τα 6 αυτά προϊόντα και η αξία τους είναι μεγαλύτερη από 200 ευρώ (η αξία ενός ή μέχρι και των 6 από τα επιλεγμένα και όχι της συνολικής του παραγγελίας πχ με κόλλες, λεκάνες, έπιπλα κλπ) το ποσό αυτό (€ 25,00) θα γίνεται έκπτωση στην παραγγελία του μέσω e-shop. H παραγγελία θα πρέπει να γίνει μόνο στο e-shop και όχι στο φυσικό κατάστημα. Εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας Prive όπου είναι κατόπιν παραγγελίας όπως επίσης και τα ειδικά τεμάχια όλων των κατηγοριών όπως decor, listello κλπ και οτιδήποτε διακοσμητικό προϊόν που πωλείται ανά τεμάχιο και όχι ανά m2.

*Τα δείγματα αποστέλλονται με την εταιρεία courier SpeedEx στην διεύθυνση του πελάτη εντός της χώρας μας σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσβαση και εξυπηρετεί η SpeedEx.
Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση της εταιρείας SpeedEx ο πελάτης θα παραλαμβάνει το δέμα από τα γραφεία-αποθήκη του αντιπροσώπου της στην εκάστοτε περιοχή ή νομό. Η παράδοση γίνεται από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Μόνο 1 κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ανά παραγγελία και πελάτη.
Δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές στα δείγματα.
Η υπηρεσία αυτή μπορεί να εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση, χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή αντικαταβολή.