Αρχική / Απονομή Superbrands 2018-2019

Απονομή Superbrands 2018-2019

03-06-2019

RAVENNA No1, και επίσημα ένα ελληνικό superbrand!

Ο θεσμός των Superbrands είναι παγκοσμίως ο πιο αναγνωρισμένος στον χώρο της επιχειρηματικότητας, στον οποίο αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, για το έτος 2018-2019, σε μια λαμπερή τελετή που διεξήχθη την Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκε και η γνωστή εταιρεία RAVENNA ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περίπου 1500 καταξιωμένες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Η RAVENNA, μία σημαντική και οικονομικά σταθερή επιχείρηση στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, έχοντας επιπλέον κάνει άνοιγμα και στον χώρο του επίπλου και του φωτισμού. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που καλύπτει από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες.

Μετά το πρώτο κατάστημα του Σχηματαρίου, αυτό της Θεσσαλονίκης και φυσικά το πετυχημένο e-shop ravenna.gr, αναμένεται μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου , το νέο κατάστημα RAVENNA στον Κηφισό, σε έναν χώρο 6.500 τ.μ., το οποίο θα προσφέρει 42 νέες θέσεις εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία RAVENNA ήταν η μοναδική εταιρεία που βραβεύτηκε στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Σχετικό αφιέρωμα στα Δελτία Ειδήσεων:

Ant1 TV

Alpha TV

Skai TV

KontraNews

Σχετικά άρθρα στο:

Newsit.gr

Protothema.gr

Zougla.gr