Αρχική / Στρώματα

Στρώματα

Τα στρώματα RAVENNA περνούν από δοκιμές και ελέγχους, ώστε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και αντοχή πρότυπα για την οικιακή χρήση.
Γι’ αυτό σας προσφέρουμε 10 χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Η εγγύηση καλύπτει ελαττώματα των υλικών ή κατασκευής.

Η παρούσα εγγύηση υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις που δηλώνονται σε αυτό το φυλλάδιο.

Διάρκεια ισχύος εγγύησης
Η εγγύηση για τα στρώματα ισχύει για δέκα (10) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και καταλαμβάνει την ελληνική επικράτεια. Με την προϋπόθεση ότι ακολουθούνται σωστά οι οδηγίες φροντίδας και ότι η χρήση τους είναι οικιακή, η πιθανή διάρκεια ζωής των στρωμάτων είναι είκοσι (20) χρόνια.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη του παραστατικού αγοράς, που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας αγοράς.

Τι καλύπτεται με αυτήν την εγγύηση
Η εγγύηση ισχύει από την αρχική ημερομηνία αγοράς του προϊόντος
Αυτή η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή στα στρώματα, όπως αναφέρεται πιο πάνω, από την ημερομηνία της αγοράς από τα καταστήματα RAVENNA.
Απαιτείται η αυθεντική απόδειξη αγοράς. Αυτή η εγγύηση ισχύει για οικιακή χρήση μόνο.
Συγκεκριμένα:
• Ελατήρια για τα στρώματα ελατηρίων.
• Αφρός πολυουρεθάνης για τα στρώματα αφρού.

Προϊόντα που δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση
Η εγγύηση δεν ισχύει για:
Τα στρώματα από τους καναπέδες-κρεβάτια.
Η RAVENNA θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί ελάττωμα του προϊόντος, θα προβεί σε αντικατάσταση του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καταργηθεί, θα αντικατασταθεί με άλλο παρόμοιο προϊόν.

Τι δεν καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση
Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας ή γρατζουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Η εγγύηση δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά, προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή τη χρήση πλην της οικιακής.

Πριν τη χρήση για πρώτη φορά
Είναι φυσιολογικό να νοιώθετε το καινούργιο σας στρώμα λίγο σκληρό. Γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένετε να περάσει ένας μήνας μέχρι το σώμα σας να συνηθίσει το καινούργιο σας στρώμα.
Τα στρώματα σε συσκευασία ρολού επανακτούν το σχήμα τους μετά από 5-7 ημέρες και το 100% το σχήματός τους σε 15 - 20 ημέρες.
Όλα τα καινούργια υλικά έχουν τη δική τους ιδιαίτερη μυρωδιά, η οποία σταδιακά εξαφανίζεται. Συνιστούμε να αερίζετε και να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα το στρώμα, ώστε να εξαλειφθεί τυχόν μυρωδιά. Καλό είναι να σκουπίζετε το στρώμα με την ηλεκτρική σκούπα, ώστε να απομακρύνονται ακάρεα και σκόνη. Χρησιμοποιήστε καθαριστικά για υφάσματα επιπλώσεων για να αφαιρέσετε τους λεκέδες. Μη διπλώνετε το στρώμα. Μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στα ελατήρια και στα υλικά στο εσωτερικό.
Όλα τα στρώματα γίνονται λιγότερο άνετα με το πέρασμα του χρόνου και όλα τα στρώματα συσσωρεύουν σκόνη και ακάρεα. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να αλλάζετε στρώμα κάθε 8-10 χρόνια.

Γενικά δικαιώματα
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την εγγύηση, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.

Τρόποι επικοινωνίας
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της RAVENNA χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω.

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ!
Είναι το αποδεικτικό της αγοράς σας και είναι απαραίτητη για την ισχύ της εγγύησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα 2262056716 ή 2310475772