Η περίοδος των επιστροφών διευρύνεται σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία επαναλειτουργίας των καταστημάτων για αγορές που πραγματοποιήθηκαν από τις 01/12/2020

Αρχική / Καταστήματα & Click Away

Καταστήματα & Click Away


Αγαπητοί μας πελάτες,

Από το Σάββατο 06/02 τα κατάστηματα Σχηματαρίου & Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν μόνο με την διαδικασία Click Away και θα είναι ανοιχτά μόνο για επαγγελματίες του κλάδου της δόμησης.


Σχετικά με τη διαδικασία του Click Away και τις σχετικές ενέργειες από μέρους μας, όπως αυτές ορίζονται βάσει των τελευταίων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  • Δεχόμαστε παραγγελίες, αποκλειστικά μέσω e-shop και τηλεφωνικά.
  • Η διαδικασία του Click Away αφορά αποκλειστικά προπληρωμένες παραγγελίες (μέσω κάρτας ή τραπεζική κατάθεση). Προς το παρόν δεν διατίθεται POS
  • Μπορείτε να επιλέξετε το κατάστημα παραλαβής που σας εξυπηρετεί, κατά τη διάρκεια της καταχώρησης της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.
  • Εφόσον η παραγγελία σας, επεξεργαστεί και ετοιμαστεί θα σας ενημερώσουμε για την ώρα παραλαβής της (ραντεβού), η οποία ορίζεται από εμάς.
  • Κατά την προσέλευσή σας στο κατάστημα, οφείλετε να έχετε το SMS που αναγράφει το ραντεβού. Δεν φέρουμε ευθύνη, αν έχει καταχωρηθεί λάθος αριθμός κινητού κατά την παραγγελία σας και δεν ειδοποιηθείτε.
  • Επιστροφές προϊόντων θα εκτελούνται μετά την άρση των μέτρων και το καθολικό άνοιγμα των καταστημάτων.


Για την ασφάλεια όλων τηρούμε τα παρακάτω μέτρα

Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας είναι υποχρεωτική.


Κρατάτε απόσταση 2 μέτρων και διαβάζετε τις πινακίδες και τις σημάνσεις.

Απολυμαίνετε τακτικά τα χέρια σας.