Έκθεση XENIA 2023

H RAVENNA No1 με εμπειρία 42 ετών στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων θα συμμετέχει και φέτος για 4η φορά στο κορυφαίο εμπορικό forum για την Τουριστική Βιομηχανία, XENIA.
Στο πλαίσιο στης έκθεσης , που λαμβάνει χώρα στο Athens Metropolitan Expo από τις 25 έως 27 Νοεμβρίου 2023, η RAVENNA No1 θα παρουσιάσει νέα προϊόντα και είδη με καινοτόμες λύσεις, σε ένα φιλόξενο και τεχνολογικά προηγμένο χώρο στο HALL 2, στη θέση C05/D06.
Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση του κλάδου μας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία της μεγαλύτερης και πληρέστερης συλλογής προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς .
Στο περίπτερό μας θα σας περιμένουν τα έμπειρα στελέχη μας δίνοντάς σας νέες ιδέες  και συμβουλές στο χώρο των πλακιδίων , ειδών υγιεινής , επίπλων και φωτισμού για να σας οδηγήσουν στις καταλληλότερες επιλογές σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά, Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:30 το βράδυ και την Δευτέρα 27 από τις 10:00 έως τις 18:00 .

Η Δνση Πωλήσεων RAVENNA No1

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα